OM OSS

Näsby hemtjänst AB startades upp hösten 2018 av Ingela Lovén. Ingela har tidigare arbetat 14 år inom Kristianstads Kommun. Under 12 år var hon enhetschef för enheten Näsby hemtjänst fram tills i början av april 2018. Då valde Kristianstads Kommun avveckla den enheten. Ingela tror inte på det stora konceptet. Hon har tidigare funderat på att starta något eget. Men hon har ansett att hennes dåvarande hemtjänst var så bra, så hon inte kunde konkurrera med den. Men när enheten försvann kom det hela i ett annat läge. Ingela är beteendevetare och har en fil mag i organisation och ledarskap. Hennes främsta mål i arbetet är att såväl medarbetare som kunder ska må bra. Verksamheten ska präglas av glädje. 

Våra medarbetare är erfarna och välutbildade. Medarbetarna är handplockade med vår egen kunskap om att deras kompetenser motsvarar vår värdegrund. Vi lyder under Kristianstads kommuns värdegrund. Men vi har också vår egen värdegrund.

 

Vi som utförare har en stor erfarenhet och är väl införstådda med allt som motsvarar arbetet kring dig som kund. Väljer du oss så får du en högst kompetent hemtjänstutförare med god lokal kännedom om ditt hemtjänstområde.

 

Så nu hälsar vi såväl tidigare som nya kunder varmt välkomna till oss. Vi hoppas och önskar att vi tillsammans ska förverkliga vår vision om att ge dig din bästa service.

Mer info om bolaget:

https://www.allabolag.se/5591667679/nasby-hemtjanst-ab

Verksamhetschef - Ingela Lovén